Kleurrijke origami vouwset 3D poster - Amazonie

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ876

Plooien, vouwen, kleven en verbinden. Met deze origami set kan je een prachtige en unieke poster maken waar de vogel net uit lijkt te vliegen.

Opnieuw een fijn knutselwerk dankzij Djeco.

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09448

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 8 jaar

Kleurrijke origami vouwset 3D poster Amazonie is een knutselset van Djeco. Met deze set maak je een prachtige poster met vogel, het basisvel kan je zelf afwerken en het resultaat is een prachtige 3D vogel uit de amazone.

Inhoud origami set: 1 achtergrondblad, 7 gestanste vouwbladen, 1 vel met verbindingen

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen: 27,5 x 21,5 x 3,5 cm - afmetingen poster: 55 x 53 cm
Design: Régis Lejonc

_

Mooie en stevige knutseldozen, vol materiaal van top kwaliteit, prachtige tekeningen gemaakt door getalenteerde illustrators, full-colour boekjes met heldere stap-voor-stap instructies ... de Djeco Workshop Collectie helpt kids om zelf prachtige kunstwerken te maken. Het zal ze vleugels geven in hun artistieke ontplooiing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!