Creatieve knutselset - 3D schilderijen

DIY set voor twee sprookjesachtige 3D schilderijen, vanaf 6 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS495

Knutselen met papier! Geef je kinderen een creatieve bezigheid met een prachtig kunstwerk als resultaat.

Maak twee unieke schilderijen met 3D effect met behulp van de meegeleverde kleefschuimen, je kan ze na het knutselen in je kamer hangen of cadeau doen aan oma, opa, mama, ... Het resultaat zijn twee prachtige, sprookjesachtige, 3D ontwerpen. Een beetje motoriek, een beetje denken, een beetje meer creatief bezig zijn en het is klaar!

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7791

SamenstellingenPapier
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar

Creatieve knutselset 2 3D schilderijen uit de collectie van het Franse speelgoedmerk JANOD bevat twee prachtige schilderijen die je kan voorzien van een 3D effect dankzj de kleefschuimpjes. Incluseif haakje aan de achterkant om je kunstwerkje aan de muur te hangen. Een creatieve activiteit die rust, concentratie en kalmte brengt.

Inhoud:

  • 2 zeer stevige dragers met haak aan de achterkant
  • 6 kaarten met voorgeknipte elementen
  • 2 vellen plakschuim

Afmetingen van de illustraties: 26 x 22 cm

Illustraties : Carine Hinder

Herkomst: Ontworpen in Frankrijk, gemaakt in China

Leeftijd: vanaf 6 jaar - Niet binnen het bereik van jonge kinderen laten

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.169
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.