Schommelwieg - Sluimerwei *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13649

Ach, wat heerlijk is het om rustig in dit groene wiegje te rusten. In de sluimerwei kunnen baby's zachtjes in slaap worden gewiegd.

En als ze wakker zijn, kunnen ze op "voeltocht" gaan: het schaap heeft knisperoren en een pieper in zijn buik. Of de baby's kunnen het opgenaaide spiegelfolie onderzoeken. De beide beweegbare vlaggetjes aan de in hoogte verstelbare ophangriemen houden ze ook in het oog.

259,00 €

207,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8159

CollectieKinderkamer
TypeBedjes en wiegen
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 40 %

Kleurrijke schommelwieg Sluimerwei van Haba om aan het plafond te bevestigen is een cosy babybedje voor je baby om in te vertoeven, slapen en de wereld te ontdekken.

Inclusief matras.

Materiaal: overtrek van katoen/polyester (wasbaar), riemen van polyester.

Afmetingen: L 93 x B 63 x H 30 cm.

Voor ruimtes met een plafondhoogte tot 2,50 m.

Geschikt voor baby vanaf 0 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
661986.5
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!