Houten puzzel In actie

Staat: Nieuw product

Haba

HAB394

De moedige hulpverleners hebben veel werk!
De politie heeft een dief gevangen en de brandweer rukt met zwaailichten uit. Ook de ziekenauto en helikopter zijn al onderweg.

De afzonderlijke puzzelstukken worden op elkaar in de uitsparingen gelegd. Dat is prettig en bevordert de fijne motoriek.

11,95 €

8,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302534

CollectieHouten speelgoed
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP
  • fantastisch puzzelplezier in 4 lagen
  • traint de fijne motoriek en het onderscheiden van maten en kleuren


Geschikt vanaf 1 jaar.
Materiaal:
triplexplaat

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141.5180.22
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!