Guitige kwaakkikker grijpding

Houten rammelaar met ringen die perfect in kleine handjes past

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17906

Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beuken- en esdoornhouten onderdelen, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos...

14,99 €

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5189

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 10 maanden
Korting- 40 %
Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beuken- en esdoornhouten onderdelen, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos speel- en sabbelplezier te geven. De drie gekleurde kunststof ringetjes schuiven heen en weer en bezorgen baby extra auditieve prikkels. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Dit leuke speelgoed heeft een mooie vormgeving, speciale details en helpt zo baby's spelenderwijs de wereld te ontdekken. Stimuleert grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beuken- en esdoornhout en kunststof. Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.94.316.80.066
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!