hochet grenouille Coa-coa

guitige kwaakkikker grijpding

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17906

Rammelaars van HABA (18)

Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beuken- en esdoornhouten onderdelen, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos...

12,95 €

Add to my wishlist

Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beuken- en esdoornhouten onderdelen, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos speel- en sabbelplezier te geven. De drie gekleurde kunststof ringetjes schuiven heen en weer en bezorgen baby extra auditieve prikkels. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Dit leuke speelgoed heeft een mooie vormgeving, speciale details en helpt zo baby's spelenderwijs de wereld te ontdekken. Stimuleert grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beuken- en esdoornhout en kunststof. Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10840.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :5189

Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en thema's