Guitige kwaakkikker grijpding

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17906

Rammelaars van HABA (25)

Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beuken- en esdoornhouten onderdelen, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5189

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 10 maanden
Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beuken- en esdoornhouten onderdelen, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos speel- en sabbelplezier te geven. De drie gekleurde kunststof ringetjes schuiven heen en weer en bezorgen baby extra auditieve prikkels. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Dit leuke speelgoed heeft een mooie vormgeving, speciale details en helpt zo baby's spelenderwijs de wereld te ontdekken. Stimuleert grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beuken- en esdoornhout en kunststof. Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.94.316.80.066
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories