Kleurrijke Rammelaar - rinkelbal

Staat: Nieuw product

Haba

HAB044

Rammelaars van HABA (26)

Rinkel, rinkel! Maak kennis met deze goed te grijpen rinkelbal met diverse openingen in vrolijke regenboogkleuren. Weer topspeelgoed van Haba en een echte musthave voor jouw actieve baby.

Ook goed voor de fijne motoriek te oefenen.

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302947

CollectieVoor baby's
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Bontgekleurde rammelaar en grijpfiguur in-1. Dit grijpfiguur heeft een belletje, waardoor het fijn rammelen en rinkelen is voor de kleine. Het belletje maakt een vrolijke toon, welke niet schel klinkt. Het grijpen en rammelen zorgt voor veel speelplezier en bevordert bovendien de fijne motoriek. Een speels grijpfiguur voor de allerkleinsten!

Uiteraard kan en mag dit grijpfiguur ook in de mond: het materiaal en de verf zijn geheel kindvriendelijk. Daarbij bestaat dit grijpfiguur gedeeltelijk uit duurzaam geperst hout. Elk onderdeel van de boom wordt door HABA gebruikt, zodat er niets verloren gaat.

Afmeting: ongeveer 10 cm in doorsnede.

Materiaal: beukenhout, geperst hout.

Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.38.38.60.106
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories