Little Friends - Speelset erepodium

Staat: Nieuw product

Haba

HAB155

Little Friends van HABA (95)

Welk paard is het snelste en welk popje mag welverdiend de blinkende gouden beker in de lucht steken?

Dit is een fijne uitbreiding op de speelse wereld van Little Friends. Leuk voor elk tornooi op de paardenboerderij en de perfecte aanvulling bij de manege.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303048

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Breidt je Haba Little Friends-speelwereld uit met deze speelset Erepodium. In deze leuke set uit hout en polyester zit een erepodium, een krans voor paarden, een rozet, een sjerp voor ruiters en natuurlijk de beker voor de winnaar!

Materiaal: hout, kunststof, polyester, vilt

Afmetingen erepodium: 22 x 19 cm

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.65.522.90.29
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories