Little Friends - Wilde Krokodil

Staat: Nieuw product

Haba

HAB833

Little Friends by HABA (17)

Wie zwemt daar in het moeras? Deze nieuwsgierige krokodil komt graag eens boven water piepen om de grote dierenwereld te ontdekken.

Een superschattig dierenpopje die aanzet tot creatieve rollenspellen.

12,99 €

11,04 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305593

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Opgelet, groen! Deze krokodil is een echt wilde uitbreiding van het Little Friends-dierenrijk. Superleuk om mee te spelen rond de thema’s safari en dierentuin of om gewoonweg vrij mee te spelen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 17 x 6 x 3,5 cm
Materiaal: polyvinylchloride

_

Deze wilde krokodil komt uit de Little Friends-collectie van HABA. De Little Friends zien eruit als kinderen of dieren en hebben typische interesses en behoeften, humeurwisselingen, ideeën en grapjes. Ze zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kids de popjes verschillende houdingen geven waardoor het spel realistischer wordt. Door te ‘doen alsof', ontwikkelen kids op een speelse manier hun sociaal gedrag en trainen ze hun inlevingsvermogen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends by HABA
Inspiratie en stories