Little Friends popje - Verena

Vrolijke poppenhuispop om eindeloos mee te spelen in je poppenhuis

Staat: Nieuw product

Haba

HAB977

Little Friends by HABA (15)

De Little Friends familie heeft er een nieuw familielid bij: Verena. Deze poppenhuispop is een vrolijk en actief meisje dat ongetwijfeld voor nieuwe avonturen gaat zorgen in het poppenhuis.

De Little Friends-familie is erg groot en elk familielid heeft een andere interesse – dat is waarschijnlijk ook zo in jullie eigen familie, niet?

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306169

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Little Friends popje Verena van HABA is leuk om los mee te spelen, als uitbreiding voor de Little Friends-speelwereld of als poppenhuispop in je kleintjes poppenhuis.

De Little Friends van HABA zijn kleurrijk en herkenbaar. Ze hebben typische interesses en behoeften, humeurwisselingen, ideeën en grapjes. De slogan 'Zoals jij en ik' mag je dus letterlijk opvatten. De Little Friends zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kindjes de popjes verschillende houdingen geven, waardoor het spel realistischer en nog leuker wordt. Het is ook een fijne collectie om in te investeren en jaar na jaar uit te breiden.

Afmetingen: ongeveer 12 cm hoog

Materiaal: polyvinylchloride

Leeftijd: vanaf 3 jaar, niet geschikt voor kleinere kinderen vanwege verstikkingsgevaar.

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends by HABA
Inspiratie en stories