Rubberen badeendje - Kawan mini

Kleinere versie van de Kawan badeend, uit natuurrubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR014

Mini cadeautjes, maxi pret! (147)

Ooooh ... dit superlief badeendje heet Kawan mini en dobbert elke keer weer vrolijk rond tijdens het badje, omdat hij gemaakt is uit 1 stuk natuurlijk rubber kan er geen water in en dus ook geen schimmels of bacteriën. Erg handig!

Hij is ook perfect geschikt als bijtspeeltje om de pijn bij doorkomende tandjes te verzachten. De structuur op zijn snavel en lijfje zorgen dan voor verlichting, de verf op basis van plantaardige pigmenten maakt het lekker veilig.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 553160

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieBath time
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 40 %

Kawan Jumbo is de kleine broer van de Hevea Planet badeendjes, hij is helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber en komt in een leuke verpakking. In tegenstelling tot vele badspeeltjes heeft dit eendje geen gaatje onderaan zodat schimmel en bacteriën aan de binnenzijde geen kans krijgen. Het schattige badeendje is zacht, flexibel en past perfect in zelfs de kleinste handjes, het is geschilderd met plantaardige pigmenten dus als Kawan af en toe in het mondje belanden is dat geen probleem.

Kawan komt in een leuke verpakking, dit maakt het een perfect geschenkje voor zowel jongens als meisjes, gemaakt uit FSC-gecertificeerd papier.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen - natuurlijke kleurstoffen van plantaardige afkomst.

Afmetingen: doosje 14 x 20 x 25 cm - eendje 16 cm hoog

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories