Handige doos stoepkrijtjes - 20 stuks

Grote doos met 20 krijtjes in 6 verschillende kleuren

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO032

Mini cadeautjes, maxi pret! (148)

Stoepkrijtjes slagen altijd aan. Ze zorgen voor prachtige kunstwerkjes, leuke spelletjes en heerlijk dagdromen. En zeker deze fijne doos van Moulin Roty met lekker, grote krijtjes in mooie patronen.

En dat allemaal in een handige doos en met leuke instructies om aan de slag te gaan. Wie doet er mee?

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713135

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

In deze handige doos met handvat zitten maar liefst 20 grote krijtjes in 6 verschillende kleurtjes en met de mooiste patronen. Origineler vind je ze niet! Ideaal om kinderen buiten sturen, hun creativiteit en verbeelding op gang te brengen en te doen dromen. Bij deze toffe doos stoepkrijtjes van Moulin Roty zitten ook instructies om verschillende figuren te maken.

Afmetingen doos: 12 x 10 x 11 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.52
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories