Plan Toys imitatiespeelgoed - Keuken Set

Realistische speelkeuken met veel kwalitatieve accessoires

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE308

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (42)

Breng de fantasie tot leven voor jouw kleine kok! Met deze kleurrijke speelkeuken inclusief fornuis met draaiknoppen die een klikklakgeluid maken als ze aanzet, een oven, koekenpan, pan en spatel.

Stimuleert creatief en fantasierijk denken, versterkt de communicatieve vaardigheden en moedigt interactief spel aan.

92,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar
STOP/FINISTOP

Speelkeuken met accessoires van PLANTOYS bevat een fornuis met draaiknoppen die een klik-klak geluid maken wanneer ze gedraaid worden, een oven, koekenpan, pan en spatel. Dit realistische keukenset is gemakkelijk te verplaatsen doorheen de kamer!

Duurzaam geproduceerd in Thailand met gebruik van chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: rubberhout
Afmetingen: 30,5 x 18,3 x 39,5 cm
Gewicht: 2,98 kg

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories