Muziekset 4-dellig - Arc-en-ciel

Een metallofoon, triangel, maracas en tamboerijn in regenboogkleuren

Staat: Nieuw product

Vilac

JT258

Laat de muziek beginnen, laat de show beginnen! En laat je mini's vooral kennis maken met het plezier van muziek maken, melodieën en ritme. Deze vier muziekinstrumenten voor kinderen zullen ook meteen de luistervaardigheid en creativiteit bevorderen.

Het zijn geweldige instrumenten om kinderen vanaf 3 jaar

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7409

CollectieMusic
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Muziekset Arc-en-ciel van het Franse merk VILAC is een set van 4 slaginstrumenten, poëtisch geïllustreerd door Andy Westface in regenboogkleuren. In de set zitten: een metallofoon, een triangel, een maracas en een tamboerijn.

Liever een ander instrument? Check onze volledige collectie muzikaal speelgoed en start je eigen familieband >

Afmetingen: 18 x 18 x 4,5 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!