Piano Arc-en-ciel

Mini speelgoedpiano met 18 toetsen en partituren

Staat: Nieuw product

Vilac

JT256

Klaar om buitenaards mooie melodiën te spelen?

Okay dat is misschien overdreven maar dit muzikaal speelgoed is wel een perfecte basis om je kapoen kennis te laten maken met muziek en zijn eerste pianokunsten ten toon te spreiden.

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7407

TypeToetsinstrumenten
KleurBlauw

Donkerblauwe houten piano voor kinderen van VILAC met 18 toetsen en 10 muziekblaadjes om je pianokunsten te oefenen, leren piano te spelen en kennis te maken met notenleer.

Liever een ander instrument? Check onze volledige collectie muzikaal speelgoed en start je eigen familieband >

Afmetingen: 33 x 33 x 26 cm
Materiaal: hout

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!