Houten blokfluit - Le voyage d' Olga

Mooi versierd muziekinstrument

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO036

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (25)

Maak een muzikale reis met deze blokfluit uit de collectie « Le voyage d'Olga » ! Deze fluit zal je kind de muziek laten ontdekken. Hij zal spelenderwijs ontdekken dat de geluiden veranderen op basis van de locatie van zijn vingers, waardoor hij zowel zijn zintuigen stimuleert als zijn motorische vaardigheden ontwikkelt.

Materiaal: hout.

Geschikt vanaf 3 jaar.

Hoogte: 20,5 cm, diameter 2,5 cm

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714111

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeBlaasinstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Er was eens: Mama Olga, een wilde gans die een lange reis maakte om de wereld te ontdekken met haar kleintjes, Bambou, Plumette en Flechette. Ze vertrokken over de grote vlakten naar verre landen, hoog in de lucht boven de oceanen en de bergen, op zoek naar anderen...

De 'anderen' waren Chaussette de vos en Petite Chaussette de kleine vos. Vervolgens ontmoeten ze Josephine de vriendelijk, moederlijke, blauwe vinvis en twee kleine muizen, Pablo en Lisette. Elk van hen ontvangt de reizende familie hartelijk en deelt hun avonturen. . . Klim op Olga's rug en vlieg mee naar deze wonderlijke wereld...

Deze collectie « Le voyage d'Olga » is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/12/2021
leuk, beetje vals maar leuk ding
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories