Muzikale tafel - Confetti

Compleet gamma van muziekinstrumenten, vanaf 1 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS311

Muziek spelen met Confetti by Janod! (3)

Muziekpret voor kleintjes ! Niets is zo leuk dan zelf muziek ontdekken en experimenteren met klanken. Kijken, luisteren en zelf doen. Deze muziektafel van Janod is een geweldige start voor je kind om zijn muzikale talenten te onderzoeken.

29,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07634

SamenstellingenHout
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 1 jaar

Deze muziektafel is samengesteld uit een xylofoon, een cimbaal, een trommel en 2 stokjes om optimaal alle instrumenten te bespelen. De tafel heeft 3 pootjes om optimaal te kunnen spelen in de beste omstandigheden.

Rood, geel, groen, oranje .. ! Confetti is een compleet gamma aan muziekinstrumenten met pop 'n rock motieven! De Confetti-collectie van Janod prikkelt alle zintuigen en laat de jongste musici zich vetrouwd maken met de vreugde van muzikale improvisatie.

Geschikt voor kinderen tussen 12 en 36 maanden.

Is verpakt in een mooie platte doos, tafeltje is eenvoudig zelf te monteren.

Materiaal: multiplex hout en metaal

Afmetingen: 40 x 25 x 15 cm

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.060.410.96
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories