Mondharmonica - Aujourd'hui c'est mercredi

Tijdloos blaasinstrument voor mini muzikanten

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ25892

Ben jij een virtuoze muzikant? Dan is deze mondharmonica misschien wel iets voor jou! Blazen, blazen, blazen en... vrolijke melodieën klinken uit dit prachtig blaasinstrument.

Ontdek ook de vele andere muziekinstrumenten in de verschillende collecties van Moulin Roty.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713107

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeBlaasinstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke mondharmonica uit de Aujourd'hui c'est mercredi-collectie van Moulin Roty. Verpakt in een leuk geïllustreerd doosje.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: L 10 x I 2,5 cm

_

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10230.35
  • Door M V.
  •  de 12/10/2023
heel goed
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!