Freddie barbier speelset - Blue multi mix

Duurzame kappersset om je eigen baard of die van papa te 'scheren'

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6276

Stijlvol spelen met Liewood (208)

Speelgoed om te doen alsof moedigt rollenspel aan en helpt kinderen sociale vaardigheden te ontwikkelen.

De Freddie kapper set is een uitstekende aanvulling op de collectie imitatie speelgoed van elk kind en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14854 6911

CollectieFreddie
TypeImitatiespeelgoed
PrintsBlue multi mix
KleurBlauw

Freddie barbier speelset Blue multi mix uit de speelgoedcollectie van LIEWOOD is gemaakt uit stevig en duurzaam materiaal. Leuk imitatiespeelgoed voor je mini om papa te imiteren tijdens het scheren of om een eigen kapsalon te beginnen in je woonkamer ;-)

Materiaal: 100% silicone
Afmetingen borstel: D: 3,7 cm H: 5,9 cm - mes: H: 3,1 cm L: 8,2 cm B: 4,1 cm - schaar: H: 1,9 cm L: 11,6 cm B: 6 cm - fles: D: 3.6 cm H: 11.2 cm - spiegel: H: 1 cm L: 13,5 cm B: 7 cm - kam: H: 1,1 cm D: 4,5 cm B: 6,7 cm
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek en eventueel een beetje milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories