Pete houten trommel - Sandy & oat mix

Rond slaginstrument uit beukenhout met dubbele stok

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6621

Stijlvol spelen met Liewood (56)

Lekker trommelen en muziek maken samen met dit prachtig muzikaal speelgoed uit de collectie van Liewood.

Stijl en speelplezier gaan perfect hand in hand en het gevoel voor ritme van je mini wordt instant aangesproken. Let's rock away!

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15104-3077-ONE SIZE-CU

SamenstellingenHout
TypeSlaginstrumenten
Korting- 40 %

Houten trommel Pete Sandy & Oat Mix van LIEWOOD is een rond houten slaginstrument voor kinderen in neutrale kleuren. Perfect speelgoed om je kinderen te leren experimenteren met ritme en klanken. Inclusief dubbele houten slagstokjes.

Materiaal: beukenhout, multiplex
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 15,8 cm diameter x 8,8 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories