Chas banjo instrument - Sandy & oat mix

Houten snaarinstrument als eerste kennismaking met muziek

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6508

Stijlvol spelen met Liewood (50)

Music meastro! Op deze knappe houten kinderbanjo kan jouw kleine schattebout lekker tokkelen.

De buik van het snaarinstrument heeft een schattige uitsparing van een beer, een fijne manier om muziek te introduceren bij je kindje.

50,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15005-3077-ONE SIZE-CU

SamenstellingenHout
TypeSnaarinstrumenten
PrintsSandy
STOP/FINISTOP

Chas banjo instrument Sandy & Oat mix uit de collectie van LIEWOOD heeft 3 snaren en is een fijn opstapje naar een echte banjo of gitaar. Het muziekinstrument leert kinderen kennis maken met tonen en muzieknoten. Makkelijk te bespelen met de vingers, goed voor de fijne motoriek en oog-handcoordinatie.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: beukenhout en multiplex
Afmetingen: 32,5 x 15,8 x 2 cm
Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek, niet onderdompelen in water

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories