Plan Toys trekspeeltje - Muzikale Beer

Houten muzikaal peuterspeelgoed met vrolijke beer

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE199

Eerste speelgoed van Plan Toys (47)

Kijk hoe deze getalenteerde beer muziek maakt terwijl je hem naar je toe trekt!

Terwijl hij beweegt, slaat de beer op een xylofoon om unieke muzikale geluiden te maken die peuters stimuleren om te leren lopen. Zalig muzikaal trekspeelgoed!

52,69 €

31,61 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5271

CollectiePush & Pull
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Trekspeeltje Muzikale beer van PLANTOYS moedigt kleintjes aan om te blijven lopen en de wereld op eigen benen te verkennen. Het verbetert het evenwicht, versterkt de hand-oog coördinatie en ziet hoe de grove motoriek zich al spelend ontwikkelt! Deze houten beer is de ultieme muzikale loopgenoot. Als het touw naar de zijkant wordt getrokken, slaat de beer op de xylofoon in verschillende toonaarden.

Leeftijd: vanaf 12 maanden
Afmetingen: 17,8 cm X 14 cm X 12,3 cm
Materiaal: duurzaam gemaakt in Thailand met chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories