Multi Colors trein met hijskraan

Houten trekspeelgoed om vormen en kleuren te leren herkennen

Staat: Nieuw product

Janod

JS492

Tchou tchou! Laat de hijskraan passeren!

Dit kleurrijk speelgoedtreintje bestaat uit 3 wagonnen en is uitgerust met een draaiende kraan en vijf magnetische blokken met overeenkomstige silhouetten zichtbaar op de wagons. Wij zijn er zeker van dat dit kleurrijke houten speelgoed de verbeelding en motoriek van je kleine machinist zal prikkelen en hen aanmoedigen om te lopen om de trein op zijn bestemming te krijgen.

21,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8089

Multi Colors speelgoedtrein met hijskraan uit de speelgoedcollectie van JANOD uit Frankrijk met een locomotief, draaiende kraan en een wagon met 5 verschillende magnetische vormen in verschillende kleuren. Gebruik de kraan om de verschillende blokken te laden en te lossen terwijl je vormen en kleuren leert/herkennen. Dnakzij het koordje kan je mini de trein ook achter zich aantrekken.

Fijn speelgoed voor een tweede verjaardag!

Afmetingen: 37 x 7,5 x 15 cm, 50 cm koord

Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.995
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.