3 in 1 wagentje - Ferguson de Vos

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB176

Zet je mini zijn eerste stapjes dan is Ferguson een prima loopwagentje om je baby te leiden, als ze meer balans krijgen kan je op de Vos gaan zitten en met je voetjes voortbewegen en als je kapoen dan helemaal zelfzeker is kan je mini steppen alsof het een lieve lust is.

83,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 184350 *

CollectieSkip Hop Play
TypeLoopwagentjes
DiertjesVos

Uniek 3-in-1 wagentje Vos uit de collectie van Skip Hop is een loopwagentje, een driewieler en een step in één maar bovenal een heerlijk stuk speelgoed waar je extra lang geniet van zal hebben. Aangeraden om binnenshuis te gebruiken.

Fase 1 - loopwagentje: je peuter duwt deze vrolijke hond vooruit en samen zetten ze al spelend hun eerste stapjes.
Fase 2 - fietsje zonder pedalen: je kleine spruit zit nu op het fietsje en duwt zich vooruit met z'n voetjes.
Fase 3 - step: als je kleintje groter wordt kunnen kindjes nu rijden met de step. Verwijder het zitje, zet het handvat hoger en steppen maar!

  • Verstelbaar en te gebruiken al wandelend, fietsend en lopend.
  • Groeit mee met je kind: stimuleert de ontwikkeling, balans en coördinatie van motorische vaardigheden.
  • Duw op de knop voor licht, geluid en gekke geluidseffecten.
  • Werkt op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Zorg er zeker voor dat je kindje een helm draagt als hij/zij het fietsje gebruikt als step.

Afmetingen: 57,7 x 34 x 52 cm - zithoogte 23 cm
Leeftijd: van 12 maanden tot 4 jaar (tot 20 kg)

Skip Hop is een kleurrijk merk met een uitgebreide beestenboel op maat van je mini. Van drinkflessen tot rugzakken en speelgoed om je baby te entertainen. Skip Hop heeft het allemaal in huis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anita D.
  •  de 20/11/2020
Zeer degelijk en kleindochter van 10 maanden was er direct gek op. Kan juist met teentjes aan grond als ze erop zit maar rijdt zowel voor-als achteruit. Zot van het muziekje en de claxon. Hier gaan we veel geniet van hebben !
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Skip, hop and smile! Easy Feed Collection De Easy Feed Collection van Skip*Hop is een smakelijk eetcollectie voor de kleine smulpaapjes . Deze collectie bevat heel wat handige tools om het eten van je kindje voor te bereiden, te bewaren en te voeden. Denk maar aan bewaardoosjes, kommen, bestek en veel meer. Allemaal in verschillende vormen, maten en kleuren. Nursery & Gear Collection Voor super leuke spullen in de kinderkamer kan je bij de Nursery & Gear Collection van Skip*Hop terecht. Deze collectie heeft alles in huis om van de kinderkamer een waar paradijsje te maken. Van vloerkleden en bedden tot slaapknuffels en nachtlampjes. Stuk voor stuk prachtige kamer accessoires. On-the-Go Collection Klaar voor je uitstapje? Met de handige tasjes van de On-the-Go Collection ben je helemaal gepakt en gezakt. Zo hebben ze leuke luiertassen, isoleertassen en verzorgingstassen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en fijne uitstap met het gezin. Skip*Hop badcollectie Voor de mini waterratten heeft Skip*Hop een geweldige collectie waarmee ze zich helemaal kunnen uitleven in bad. Van badmatjes en babybadjes tot badspeelgoed en bademmertjes . Badtijd wordt een stuk leuker met deze badcollectie ! Skip*Hop Play Collection Het is speeltijd! Geniet samen met je kindje van de leukste speeltjes uit de Play Collection van Skip*Hop. Speel samen op een geïllustreerd tapijt, geraak gefascineerd door de beestige mobieltjes en loop door het huis met een schattig kinderwagen. Play time is the best time! Zoo Collection Voor de dierenliefhebbers heeft Skip*Hop een complete verzameling aan kinderspullen met een leuke dierenprint op. Van schattig rugzakjes en tasjes tot super toffe drinkbussen en eetsets. Have fun!