Hip trekdier - Slak

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT187

Neem dit strak en hip trekdier mee op al je avonturen. Jullie kunnen samen door de kamer stappen, hij volgt je overal.

Deze slak helpt je kleintje om zijn motoriek en coördinatie te verbeteren, daarnaast staat hij ook erg mooi in elk interieur dankzij de zachte, moderne kleuren.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5108

SamenstellingenHout
CollectiePush & Pull
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Trekdier slak in zwarte en grijze tinten van het duurzame speelgoedmerk Plan Toys. Dit speeltje is ideaal voor peuters die net leren stappen, je kan het makkelijk vooruit trekken aan het touwtje. Ook leuk om cadeau te doen voor een 1e verjaardag.

Afmetingen: 11,2 x 26,5 x 9,5 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - afgewerkt met lijm en verf op waterbasis - tot de verpakking toe - verpakt in een gerecycleerde, niet-giftige verpakking.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.45
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.