Hip trekdier - Slak

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT187

Neem dit strak en hip trekdier mee op al je avonturen. Jullie kunnen samen door de kamer stappen, hij volgt je overal.

Deze slak helpt je kleintje om zijn motoriek en coördinatie te verbeteren, daarnaast staat hij ook erg mooi in elk interieur dankzij de zachte, moderne kleuren.

26,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5108

SamenstellingenHout
CollectiePush & Pull
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Trekdier slak in zwarte en grijze tinten van het duurzame speelgoedmerk Plan Toys. Dit speeltje is ideaal voor peuters die net leren stappen, je kan het makkelijk vooruit trekken aan het touwtje. Ook leuk om cadeau te doen voor een 1e verjaardag.

Afmetingen: 11,2 x 26,5 x 9,5 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - afgewerkt met lijm en verf op waterbasis - tot de verpakking toe - verpakt in een gerecycleerde, niet-giftige verpakking.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.45
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.