Gek Zigolos trekdiertje - Zebra

Trekspeelgoed uit ecologisch kersenhout met belletje

Staat: Nieuw product

Janod

JS412

Zalig trekspeeltje voor de kleinste stappertjes. Ideaal om mee te spelen en achter je aan te trekken. Kleine kinderen zijn er dol op en wij stiekem ook.

Deze Janod Zebra - met manen en schattige oortjes in vilt - kan alle terreinen aan dankzij zijn stevige wielen en komt nooit onaangekondigd dankzij het klingende belletje rond zijn nek.

26,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08238

SamenstellingenHout
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %

Janod Zigolos trekdiertje Zebra met nylon touwtje, een belletje en springveren als nek, poten en staart zodat de Zebra danst als hij vooruit wordt getrokken. Er zitten transparante rubberen ringen rond de wieltjes zodat ze de vloer niet beschadigen. Ook verkrijgbaar als leeuw of nijlpaard.

Leeftijd: 1-3 jaar
Materiaal: ecologisch kersenhout en beukenhout met FSC-label, beschilderd met verf op waterbasis - vilt - rubber - metaal - nylon draadje - belletje
Afmetingen: 14,2 x 10,2 x 17,8 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.52
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.