Vrolijke houten Trekhond

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT083

Uren van rond waggelfun voor je kleine hartendief terwijl hij het huis verkent en achter zich kijkt naar de dansmoves van deze vrolijke trekhond.

De puppy is trouwer dan trouw en volgt je overal. Supertof cadeautje voor een 1 jarige!

27,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5101

SamenstellingenHout
CollectiePush & Pull
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Dit vrolijk gezelschapsdier waggelt met zijn hele lichaam, van links naar rechts en terug, terwijl je hem voorttrekt aan het touwtje. Leuk voor kindjes die hun eerste stapjes liever niet alleen zetten of graag een kameraadje hebben om mee op stap te gaan door de woonkamer, keuken of het hele huis. Gemaakt uit gerecycleerd rubberhout, net zoals al het speelgoed van PlanToys trouwens.

Afmeting: 7,2 x 11,6 x 22,6 cm
Geschikt vanaf 12 maanden
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.