Houten trekdiertje - Vilma

Kleurrijk loopdiertje in de vorm van een neushoorn

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ960

Hoe leuk ziet Vilma eruit! Deze knap geklede neushoorn wordt steeds vergezeld door haar beste pinguïnvriendje. Met veel plezier lopen ze met jouw kindje mee doorheen het hele huis.

29,80 €

23,84 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06246

TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Vilma trekdiertje van Djeco is een meeslepende neushoorn die waggelt als ze gaat wandelen. De kleine pinguïn op haar rug houdt een veer vast en kronkelt terwijl Vilma naar voren loopt.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materialen: hout, metaal, stof en siliconen
Afmetingen: 35 x 23 x 20 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!