Duwspeeltje - PitiSing

Muzikaal rijdend speeltje met de melodie van broeder Jacob

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ963

Een duo van 2 lieve olifantjes voor je lieveling op wieltjes en met muziek, dat is dit leuke stuk speelgoed van Djeco. Vanaf dat je kleine schat het olifantje vooruit of achteruit duwt speelt het alom bekende liedje "Broeder Jacob". Bovendien geen gedoe met lege batterijen, het muziekdoosje is volledig mechanisch.

28,80 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06466

SamenstellingenHout
TypeDuwspeelgoed
Leeftijdvanaf 10 maanden

Duwspeeltje PitiSing van Djeco is een houten rijdend muziekfiguurtje, gemaakt voor samen met je kleintje op verkenning te gaan. Rond de wielen van het speelgoedje zitten smalle rubberen ringetjes, om het rijden extra vlot te laten verlopen én om geen sporen na te laten. Het mechanische muziekdoosje functioneert zowel bij het achteruit als bij het vooruit rijden.

Afmetingen: 12 X 11 X 9 cm

Leeftijd: vanaf 10 maanden

--

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vindt vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!