Plan Toys - Mijn eerste telefoon

Houten speelgoedtelefoon met vergrootglas en 5 toetsen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE298

Eerste speelgoed van Plan Toys (70)

Bellen met oma, mama of een schoolvriendje... het kan allemaal met deze doen alsof gsm. Een mobieltje van ecologisch rubberhout met vijf knoppen, een doorzichtig scherm en lintje om aan te prullen. Fijn eerste speeltje dat lang mee zal gaan!

14,69 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5411

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Mijn eerste telefoon is een bestseller van PLANTOYS, een super interessant massief houten speeltje voor de allerkleinsten om mee te spelen, te bellen, ... De speelgoedtelefoon maakt geen geluid maar dat vinden mama en papa vast niet erg ;-)

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 7 x 2 x 11 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout, afgewerkt zonder schadelijke stoffen, verf en lijm op waterbasis.

_

Superleuk speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Volledig veilig voor je kleine muzikant en onze planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories