Buck houten kassa - Faune green & golden caramel mix

Beukenhouten imitatiespeelgoed met accessoires

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6503

Stijlvol spelen met Liewood (56)

Maak rollenspel leuk en realistisch met deze groene kassa uit beukenhout.

Dit educatieve en interactieve speelgoed leert je kleine winkelier de basisvaardigheden van het omgaan met geld. Perfect om apart mee te spelen of in je speelgoedwinkel te integreren.

70,00 €

42,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15001-1170-ONE SIZE-CU

CollectieBuck
TypeSpelletjes*
KleurPastel
Korting- 40 %

Buck houten kassa Faune green & golden caramel mix uit de speelgoedcollectie van LIEWOOD. De speelset bestaat uit: een houten kassa met drukknoppen, beweegbare lade en een muntengleuf, een kredietkaart swiper, tien getallen van 0-9, vier munten en een kredietkaart.

Deze houten kassa is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Materiaal: 100% beukenhout, met CE label
Afmetingen: 24 x 19,8 x 21 cm
Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek - niet onderdompelen in water - aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories