Blauwe keuken

Knappe blauwe keuken

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ439

Tover je dreumes om in de beste chef van het land met deze spetterende blauwe keuken! Met deze set kun je bakken, koken en pocheren. Controleer de tijd op de klok, om zo het eten niet te laten verbranden.

Heel tof rollenspel tijdens feestjes.

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06507

CollectieRole plays
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Kleurrijke houten blauwe keuken om eindeloos in te koken en spelen. Dankzij de leuke accessoires die erbij zitten kan je meteen aan de slag gaan. Deze  compacte speelkeuken is ontworpen door Caroline Faup.

Inhoud: een oven, klok, fornuis, pan, pot, spatels, lepel, zout- en pepervaatje en handdoek.

Leeftijd: 3 jaar
Afmetingen: 35 x 37 x 24 cm
Materiaal: hout

Djeco wil van kindjes hun dromen werkelijkheid maken. Ga in de leerschool om kapper, chef of teddybeerarts te worden. Rollenspel levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Spelend leren via rollenspel zorgt voor een ontwikkeling van het denken, inbeelden,plannen, afvragen, herinneren, raden, hopen en experimenteren.

Het is heerlijk als kinderen zich ook thuis helemaal kunnen verliezen in hun rollenspel. Ga er in mee. Praat met de kapper, de chef of de verpleegster. Kinderen gaan volledig op in hun rol en willen dat je met het personage praat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!