Luxe ontbijt set

Staat: Nieuw product

Vilac

JT211

Haal alles in huis voor een stevig ontbijt! Deze Vilac ontbijtset is gemaakt uit hout en zachte vilt.

Super leuk om mama een ontbijt op bed te maken of in je speelwinkel of keuken te spelen. Kies je voor een eitje, een boterham met ham of kaas, een stukje gezonde watermeloen of toch een vilten croissantje? Smaken zal het!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8120

CollectieVilac Imitation
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

De luxe Vilac ontbijtset uit hout laat geen kruimels achter en is zo uitgebreid dat je altijd alles in huis hebt voor een uitgebreid ontbijt. Deze leuke speelset bestaat uit 12 delen en is ideaal voor fanastie-rijk spelen en rollenspel, kan je hem ook gebruiken in de Vilac retro keuken.

Afmetingen doos: 23 x 5 x 20 cm

Materiaal: hout en vilt

Leeftijd: +2 jaar

_

Al ruim 100 jaar maakt VILAC prachtig speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en een retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren en worden ouders vaak teruggeslingerd naar hun eigen kindertijd. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.48
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!