Leuke houten kassa met geluid

Staat: Nieuw product

Vilac

JT161

Dat is pas winkelplezier!

Deze echte kassa met een geldlade, een sensor om producten te scannen, véél knopjes, een bankkaart, briefjes & munten, ... heeft kortweg alles om uren én uren na elkaar winkeltje te spelen!

36,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8102

CollectieVilac Imitation
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke houten kassa van Vilac met veel accessoires om leuk winkeltje te spelen.

Al ruim 100 jaar maakt het Franse merk Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

25 stukken waaronder een bankkaart, betaalbakje en vervangbare papierrol.

Batterijen inbegrepen.

Afmetingen: 16 x 16,5 cm.

Geschikt vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1820.5171.04
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/12/2023
Geen geluid in de kassa wel jammer voor de rest leuk speelgoed
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/02/2019
Als kadootje gegeven dus geen eigen ervaring met het product
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!