Houten speelset met verse producten

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40438

Een mooie box in karton vol met verse producten. Ideaal voor het rollenspel van kleuters. Uiteraard mogen papa en mama ook mee spelen !

20,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8104

CollectieVilac Imitation
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Deze mooie speelset bestaat uit een box met 2 vissen, een plak ham, worstjes, een ei, een brikverpakking melk, een camembert-kaas een een stuk comté-kaas.

Perfecte aanvulling voor het winkeltje, marktkraampje of keukentje van je kids.

Inhoud: 12 onderdelen. Materiaal: hout, karton & textiel, Geschikt voor kids vanaf 3+ jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
213350.43
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!