Draadtelefoon Les Petites Merveilles

Kartonnen telefoontoestel met draad

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE542

Mini cadeautjes, maxi pret! (122)

RING RING ....

Trek de snaar strak. Het geluid zal langs de draad tot aan je oren komen.
Handig om elkaar alle kleine geheimpjes te vertellen..

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711385

CollectieLes Petites Merveilles
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze Draadtelefoon van MOULIN ROTY komt uit de collectie Les Petites Merveilles. Deze kleine wondertjes hebben een toepasselijke naam. Het zijn grappige en licht magisch kleine objecten en ze hebben er plezier in om ons te verrassen. Ze schitteren, lichten op, springen en draaien zelf in de lucht.

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: 16,5 x 9 cm

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories