Mijn eerste spellen - Bij de kinderarts

Staat: Nieuw product

Haba

HABA knikkerbaan (54)

Naar de dokter gaan is best wel spannend, maak je kind vertrouwt met wat er zal gebeuren dankzij dit spelletje Bij de kinderarts uit 'mijn eerste spellen'-reeks van Haba.

Een speelse voorbereiding op het bezoek aan de kinderarts, inclusief zelfklevende speelpleisters.

22,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304650

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Het is druk in de praktijk van kinderarts Goethart: Liam moet worden gevaccineerd, Greetje heeft een ongeluk gehad en Emma heeft de hoest.

In 'bij de kinderarts' helpen de kleine spelertjes de arts, om ervoor te zorgen dat de patiëntjes zich snel weer beter voelen. In het vrije spel raken ze vertrouwd met de instrumenten en bij het spelen volgens de eenvoudige regels hebben ze een goed geheugen nodig, want dan mogen de spelers de patiëntjes zelf behandelen. In het interactieve spelverhaal kunnen ze een boeiende dag in de dokterspraktijk meemaken.

Inhoud: 4 patiëntenplaatjes, 1 speelfiguur ‘kinderarts’, 1 doosdeel ‘kast’, 1 doosdeel ‘dokterstas’, 6 kartonnen afbeeldingen ‘medische instrumenten’, 2 pleistersstickers, 2 zalfjesstickers, 20 beertjesfiches, 1 spelhandleiding.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 1 - 4 personen
Speelduur: ongeveer 10 min

Korte instructies:

• Patiëntenkaartjes verdekt in het midden op tafel leggen, instrumenten in de dokterstas en kast verstoppen, pleisters- en zalfjesstickers, lepel, beertjesfiches en speelfiguur klaarleggen.
• Eerste patiëntenkaartje omdraaien, bovenste instrument van het behandelingsblad in de kast of tas zoeken.
• Gevonden? De patiënt met het instrument behandelen en het instrument weer verstoppen. Als beloning telkens één beertjesfiche op het behandelingsblad en in de eigen voorraad leggen.
• Niet gevonden? De volgende speler is aan de beurt.
• Als de vier patiënten helemaal behandeld zijn, wint de speler met de meeste beertjesfiches.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.78
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories