Tyra wagentje - Tuscany rose & golden caramel mix

Houten bolderkar voor binnen in roze gelakt beukenhout

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6074

Stijlvol spelen met Liewood (196)

Wat zou je meenemen in deze lichtroze trekwagen? Een fijn stuk speelgoed uit de collectie van het Deense Liewood dat uitnodigt tot creatief spel.

De houten bolderkar kan ook worden gebruikt als opbergplek in de speelhoek of kinderkamer.

119,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14865 3058

SamenstellingenHout
CollectieTyra
TypeTrekspeelgoed
PrintsTuscany rose
KleurRoze

Tyra wagentje Tuscany Rose & Golden Caramel Mix uit de speelgoedcollectie van LIEWOO nodigt uit tot vele uren speelplezier. De wielen en het handvat van de houten bolderkar zorgen ervoor dat hij gemakkelijk door het huis kan rijden. Inclusief ruime laadbak.

Materiaal: 100% beukenhout/multiplex - CE-gemarkeerd
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: handvat:  2 x 45 x 21 cm - wagentje: 21 x 50 x 31 cm
_

LIEWOOD uit Kopenhagen brengt conceptueel sterke producten - van organische baby musthaves, zwemkledij tot duurzame eetsets - die functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories