Plan Toys - Drumstel

Het eerste volledig uit hout vervaardigde drumstel ter wereld

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE287

Er zit muziek in PlanToys! (3)

Start een familie-rockband en laat de mini meastro in je kind naar boven komen met de PlanToys Drum Set!

Deze muzikale speelset is de eerste ter wereld die volledig van hout is gemaakt en kan verschillende geluiden en ritmes produceren.

261,59 €

209,27 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6440

CollectieMusic
TypeSlaginstrumenten
KleurBruin
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten drumstel van PLANTOYS met dubbele drum, pedaal, cimbaal en een paar rubberen drumstokken. Cool speelgoed waarmee kinderen hun hand-oog coördinatie, motoriek, concentratievermogen, gehoorvermogen en meer kunnen versterken.

De missie van Plan Toys is eenvoudig: duurzaam, milieuvriendelijk speelgoed maken voor kinderen. Speelgoed dat de verbeelding stimuleert en de zintuigen prikkelt. Ze maken elk item met veel liefde en hun collecties zijn niet alleen leuk, maar spelen ook een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van de fysieke, emotionele, taal- en sociale ontwikkeling.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 60 x 25 x 41 cm - drumstel: 53,8 x 45,5 x 71 cm
Gewicht: 4,9 kg
Materiaal: chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis
Herkomst: duurzaam geproduceerd in Thailand

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Er zit muziek in PlanToys!
Inspiratie en stories