Theekoffertje - Les Parisiennes

Koffertje met metalen theeset voor een heerlijke high - tea

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE422

les Parisiennes de Moulin Roty (13)

Met deze toffe metalen theeset maak je van elk theekransje een klein feest. Geniet samen met poppen, knuffels en vriendinnen van een heerlijke high - tea!

Dit theekoffertje van MOULIN ROTY bestaat uit een metalen theeservies met poederkleuren, bloemmotieven en knappe illustraties van Lucille Michieli uit Parijs.

34,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642577

CollectieLes Parisiennes
TypeTheeset
KleurRoze

Theekoffertje Les Parisiennes uit de collectie Les Parisiennes. Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

De set omvat een dienblad, theepot, vier dessertborden, vier kopjes en bijpassende schotels.

Afmetingen: 29 x 19,5 cm

LLeeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories