Bodyglower hesje Rocco - Khaki - teens & adults

Staat: Nieuw product

GoFluo

Fluo hesjes maken je zichtbaar in het verkeer, toch zijn ze vaak een no-go wegens te lelijk. Begrijpelijk. De schreeuwerige hesjes zijn eigenlijk bedoeld voor automobilisten met pech. Je draagt zo’n hesje dus niet voor het plezier, terwijl fietsen wel een heel plezierige bezigheid is.

Gelukkig is daar Go Fluo, want opvallen en er goed uitzien kan echt wel samen gaan. Dit bodyglower fluo hesje met rits is veilig en ziet er leuk uit. Win, win!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Rocco_Khaki_L

TypeFluo hesjes
Leeftijdtieners en volwassenen

Mooi bodyglower fluo hesje Rocco Khaki Teens & Adults is een topper uit de Belgische GoFluo collectie. Dit fluo groen hesje met ritssluiting is gemaakt van een waterafstotende stof en is voorzien van een handige lus zodat je het makkelijk aan de kapstok kan hangen. Ook verkrijgbaar voor kindjes, leuk om te twinnen met je mini.

Tip: de GoFluo bodyglowers zijn ontworpen om over een jas te dragen. Je neemt best de maat die je normaal draagt voor jassen en andere bovenkleding. Gebruik je de bodyglowers zonder een jas - bijvoorbeeld tijdens het sporten - neem dan één maatje kleiner.

Materiaal: 100% polyester, goedgekeurd volgens de Europese EN1150-normen.

Maat: verkrijgbaar in 4 maten van XS tot L, bekijk de maattabel om jouw perfecte maat te bepalen.

_

Go smart, go safe, Gofluo! Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen bij een hippe outfit. Dat vond ook Antwerpse modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor haarzelf en haar kinderen dus ontwierp ze als eerste een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111