Week van de mobiliteit = 5 cadeau's en 2 winacties!

16.09.2022

Iedereen moet zich verplaatsen. Maar hoe doe jij dat het liefst of het best? 

Tijdens WEEK VAN DE MOBILITEIT zetten we naar goede gewoonte zoveel mogelijk mensen #goedopweg. Bij De Kleine Zebra hebben we een unieke selectie fietsaccessoires, stepjes, (loop)fietsen en stijlvolle accessoires voor jou en je gezin om je veilig te verplaatsen door het verkeer.

Om deze collectie kracht bij te zetten. hebben we onze eigen week van de mobiliteit met elke dag een leuke winactie of een leuk cadeau in petto.
Zijn we weg? Ontdek 7 dagen lang onze 7 acties voor de Week van de Mobiliteit

_

Vrijdag 16.09.2022:
1 + 1 stickervel gratis bij THOUSAND Junior helm
We beginnen deze Week van de Mobiliteit met één van onze favoriete merken in deze categorie: THOUSAND. Deze fancy helmen zijn super degelijk, bevatten innovatieve details.

Als je nu een THOUSAND Junior kinderhelm koopt krijgt je niet 1 stickervel maar 2! We geven een extra reflecterende en verwijderbare stickerset Jr. Activist cadeau t.w.v. €7,95 bij aankoop van een THOUSAND kinderhelm*!

thousand fietshelm helm kinderhelm sticker personaliseer strapdag

In de set zitten tot 50 statische stickers die reflecteren. Laat je helemaal gaan en kleef die helm vol. Zo kunnen je kinderen hun helm uniek maken en de stickers reflecteren in het donker. Super leuk!
thousand fietshelm helm kinderhelm sticker personaliseer strapdag

Week van de mobiliteit: 1 + 1 stickervel GRATIS bij een THOUSAND JUNIOR fietshelm*Thousand Junior >_Zaterdag 17.09.2022:
WIN je favoriete GoFluo tasOp zaterdag doen we onze boodschappen. Doen we het voortaan met de refelcterende boodschappentas van GO FLUO of kies je liever een dubbele fietstas om alles in te steken. Op 17 september 2022 lanceren we een te gekke giveaway in samenwerking met GOFLUO op onze instagram pagina. Allen daarheen!

Win een reflecterende fiets- en boodschappentas! Heb je liever de rugzak, de laptoptas of een dubbele fietstas? Ook die kan je kiezen!

Regen hoef je niet langer te vrezen. De tas is gemaakt van een uiterst waterdichte stof en afgewerkt met waterdichte naden zodat alles droog blijft. Dankzij de thermische voering in de verwijderbare binnentas van de fiets- en boodschappentas blijven je boodschappen tot drie uur beschermt van warmte en koude.

gofluo fluo fietstas fietstassen rugzak rugzakken fluoriserend gofluo laptoptas laptoptassen fietstassen

go fluo fietstas relfecterend helm kinderhelm sticker personaliseer strapdagKies je favoriete GOFLUO tas >_Zondag 18.09.2022:
Rainette veters bij een MICRO stepKoop jij tijdens de #weekvandemobiliteit een MICRO STEP dan wordt je extra blij van de gratis RAINETTE veters t.w.v. €12,50* die reflecteren in het donker!

Dit hip accessoire maakt elke outfit leuker en ze reflecteren in het donker dus zorgen ze voor extra zichtbaarheid tijdens de donkere dagen die sowieso in het verschiet liggen. Leuke musthave die het bewustzijn van verkeersveiligheid zelfs bij de allerkleinsten zal verhogen. 
micro sticker fietshelm helm kinderhelm mobiliteit strapdag

Week van de mobiliteit: GRATIS reflecterende Rainette veters t.w.v. €12,50 bij aankoop van een MICRO step*MICRO steps>_Maandag 19.09.2022:
Gratis BANWOOD fietshelmBij zo een mooie BANWOOD bike hoort een knappe fietshelm, zo ben je meteen veilig. Koop je in de week van de mobiliteit een Banwood kinderfiets met trappers dan krijg je een gratis BANWOOD helm (ter waarde van 45 euro!) bij aankoop van een Banwood Classic kinderfiets*.

Vraag je jezelf dus af wanneer je kind moet leren fietsen? Wij zouden zeggen: dit is de moment!thousand fietshelm helm kinderhelm sticker personaliseer strapdag

De Classic kinderfietsen springen eruit dankzij hun tijdloos, Scandinavisch design en zijn verkrijgbaar in prachtige pastelkleuren roze, wit, groen, blauw, cream.
Je kan kiezen voor een matching helm in dezelfde kleur als de fiets of combineer je liever met een andere kleur?banwood banwoodbikes fiets kinderfiets fietshelm coconuthelm matching twinning kinderhelm

Week van de mobiliteit: GRATIS Banwood helm t.w.v. €45 bij aankoop van een BANWOOD Classic kinderfiets*

BANWOOD Classic + gratis helm>_Dinsdag 20.09.2022:
Gouden fietsbel van Wishbone


Al even een WISHBONE bike op het oog? Dan is het deze week hét moment want je krijgt tijdens de #weekvandemobiliteit een GRATIS gouden fietsbel cadeau bij aankoop van een Wishbone bike*!

Deze maakt je loopfiets compleet en zorgt ervoor dat je iedereen kan waarschuwen als je voorbij rijdt.
De Wishbone Bell vraagt aandacht voor bedreigde diersoorten. Een deel van de opbrengst van deze bel gaat dan ook direct naar het Wereld Natuur Fonds om er voor te zorgen dat deze diersoorten beschermd worden. En welke mini wil er nu geen gouden bel!?wishbone wishbonedesign wishbonedesignstudio wishbonebike wishbonefiets bel fietsbel loopfiets peuterfiets

Week van de mobiliteit: GRATIS gouden bel t.w.v 24,95 EUR bij aankoop van een Wishbone bike*Wishbone bike >_Woensdag 21.09.2022:
Gratis fietsbel bij elke NUTCASE helmKoop je tijdens de Week van de mobiliteit een NUTCASE helm bij De Kleine Zebra? Dan krijg je er een GRATIS metalen NUTCASE bel bij t.w.v. 12,90 euro*

Kies je favoriete Nutcase helm uit de Street of My Little Nutty collectie en je krijgt er een gratis NUTCASE bel. Makkelijk te monteren en ideaal om nooit onopgemerkt voorbij te fietsen. Een bel die elke fietstochtje leuker maakt!
nutcase nutcasehelmets nutcasehelmetsbenelux nutcasehelm nutcasehelmen kinderhelm fietshelm bescherming nutcase bel fietsbel nutcase nutcasehelmets nutcasehelmetsbenelux nutcasehelm nutcasehelmen kinderhelm fietshelm bescherming nutcase bel fietsbel nutcase nutcasehelmets nutcasehelmetsbenelux nutcasehelm nutcasehelmen kinderhelm fietshelm bescherming nutcase bel fietsbel nutcase nutcasehelmets nutcasehelmetsbenelux nutcasehelm nutcasehelmen kinderhelm fietshelm bescherming nutcase bel fietsbel

Week van de mobiliteit: gratis NUTCASE fietsbel twv €12,90 bij aankoop van deze fietshelm !*NUTCASE helmen >_Donderdag 22.09.2022:
Twinning fluo hesjes GIVEAWAY van GoFluoAls je je verplaatst met de fiets, het openbaar vervoer, te voet of ... blijft het  - zeker in de wintermaanden - wel belangrijk om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Zo zorg je dat je geen zwakke, maar een sterke weggebruiker bent. Een perfect match met jouw gezin zijn de fluo hesjes van het Belgische GO FLUO.

Geef zelf het goede voorbeeld en voeg wat bling bling toe aan je dagelijkse fietstocht met de schitterend hesjes van GoFluo: Donderdag 22.09 sluiten we de week van de mobiliteit af met een laatste cadeau: 2 fluo hesje - eentje voor volwassen, eentje voor kinderen - van GOFLUO voor jezelf en je mini winnen op onze instagram pagina.

Voor de mama's hebben we hesjes afgewerkt met blinkend roze lovertjes en knopen. Voor papa's met strepen van de wereldkampioen. Wil je het liever wat meer basic? Hesjes met een rits en kap hebben we ook. De grote reflecterende stroken aan de voor- en achterzijde maken je extra zichtbaar in het donker.

Week van de mobiliteit: win 1 Gofluo hesje voor volwassen + 1 Gofluo hesje voor kinderen !* fluovest fluovesten fluohesje hesje fluo fluohesjes matching twinning zichtbaarheid strapdagWelke GOFLUO hesjes wil jij winnen? >

_Goed op weg met DE KLEINE ZEBRA! *Deze acties lopen vanaf 16 september tot 24 september 2022 of tot zolang de voorraad strekt.Goed op weg met DE KLEINE ZEBRA >Te ontdekken