Goudkoperen Wishbone bel

Onmisbaar accessoire voor jouw Wishbone loopfiets

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

WB040

Let's ride that Wishbone Bike! (10)

Maak van de Wishbone fiets van je kapoen een uniek exemplaar met dit fietsaccessoire in schitterende brass goud.

Deze gouden fietsbel is eenvoudig te bevestigen op de Wishbone bike. Het is een echte eye-catcher, met een opvallende gouden kleur en zorgt ervoor dat iedereen weet dat je eraan komt gereden.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3616

TypeFietsaccessoires
KleurGoud
FietsenAccessoires

Wishbone goudkoperen fietsbel maakt je loopfiets compleet en zorgt ervoor dat je iedereen kan waarschuwen als je voorbij rijdt. Komt verpakt in een mooi doosje.

De Wishbone Bell vraagt aandacht voor bedreigde diersoorten. Een deel van de opbrengst van deze bel gaat dan ook direct naar het Wereld Natuur Fonds om er voor te zorgen dat deze diersoorten beschermd worden.

Materiaal: aluminium
Gebruiksadvies: eenvoudig te bevestigen aan elk type Wishbone bike.

_

WISHBONE BIKE staat voor plezier, creativiteit en duurzame designs. Ze maken speelgoed voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar dat meegroeit met je kinderen en lang meegaat. Speelgoed dat tegen een stootje kan en tegelijk je kind stimuleert om op pad te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.
Collectie Let's ride that Wishbone Bike!
Inspiratie en stories