Set Van 4 Melamine Lange Lepels - Blue & Green

Staat: Nieuw product

Rice

RI087

Alles voor een ridder feestje (8)

Just play. Have fun. Enjoy the game. - Michael Jordan

Meer hoeft dat niet te zijn. Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. En met de melamine van Rice kan je dat perfect doen. Sterk en duurzaam, zowel voor gebruik binnen en buiten, melamine maakt eten en drinken plezierig en zorgeloos. Melamine breekt niet snel en brengt vast en zeker kleur in je leven.

8,90 €

6,23 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPO-LVIBGXC

SamenstellingenMelamine
TypeLepels
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Set van 4 melamine lange lepels met vintage touch in 4 blauw-groene kleurtjes. Perfect om te roeren in een warm drankje, heerlijk dessert of grote confituurpot. Rice staat bekend voor zijn kleurrijk servies en bestek uit melamine. Met deze lepels breng je moeiteloos kleur aan tafel. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes en formaten, check zeker de rest van de Rice-collectie!

Afmetingen: 23 x 3 cm lang

Materiaal: gemaakt uit melamine, voedselveilig en vrij van BPA.

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Let op: melamine is een stevig materiaal dat veel mogelijkheden biedt. Het breekt niet zoals porselein, keramiek of glas, maar kan berken op plaatsen waar het op harde grond valt en is niet geschikt voor voedsel boven de 70°C.

_

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten! Meer hoeft dat niet te zijn. Bij RICE draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. En met hun uitgebreide collectie melamine kan je dat perfect doen. Sterk en duurzaam, zowel voor gebruik binnen en buiten, melamine maakt eten en drinken plezierig en zorgeloos. Melamine breekt niet snel en brengt vast en zeker kleur in je keuken...  én je leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
34230.07
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Alles voor een ridder feestje
Inspiratie en stories