Zilveren Ridderkostuum

Geweldig 3-delig verkleedkostuum met kap en zilveren cape

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Alles voor een ridder feestje (20)

Dit is hét ridderskostuum bij uitstek!

Een musthave voor elke verkleedkoffer en de blikvanger van het komende verkleedfeest. Elk kind dat graag riddertje speelt zal zich eens zo goed kunnen inleven in het spel met deze wondermooie, kwaliteitsvolle verkleedoutfit.

44,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C61965

PersonageRidder
TypeVerkleedkostuums
KleurZilver

Zilveren Ridderkostuum van Great Pretenders komt met met kap en schitterend zilveren cape. Een fonkelend zilveren leeuwenembleem schittert op de borst van jouw mini ridder, de velouren tuniek is gemaakt uit hoge kwaliteitsstof en de bijhorende kroon zorgt voor een koninklijke, finishing touch. Ook verkrijgbaar in het goud.

Leeftijd: 5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-10 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.14
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een ridder feestje
Inspiratie en stories