Set van 2 Bambino siliconen lepels - Cloud / Storm

Een licht en donker grijze kinderlepel uit zacht en veilig siliconen

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK325

De Ekobo lepelset is gemaakt van zacht, flexibel, voedselveilig silicone.

Met hun moderne en afgeronde design maken ze elke maaltijd voor jouw kleine kapoen leuker en smakelijker. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en perfect te matchen met de rest van de Bambino collectie.

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenSiliconen
CollectieBambino
TypeLepels
KleurGrijs
STOP/FINISTOP

Deze set van 2 Bambino lepels Cloud/Storm van EKOBO zijn gemaakt van eersteklas silicone, voedselveilig, geschikt voor eerste papjes en lang daarna. Ze zijn zacht en soepel en helpen baby bij de overgang naar inox bestek, terwijl de eerste tandjes en tandvlees beschermen.

Ter herinnering: dit product is geen bijtspeeltje. De siliconen lepels van hoge kwaliteit zijn veilig en zacht keukengerei voor het maaltijd voor baby's en peuters. Het zijn echter geen bijt- of kauwspeeltjes en kunnen beschadigd worden door bijten of overmatig kauwen. Houd altijd toezicht op maaltijden en snacks.

Afmetingen: 13,5 cm lang

Materiaal: premium voedselveilig siliconen, vrij van BPA, pvc, ftalaat en latex

Gebruiksadvies: magnetron, oven en diepvries veilig • -40°C tot 230°C • vaatwasserbestendig • veilig alternatief voor traditioneel plastic

_

EKOBO is een liefdesverhaal, een missie en een droom met de planeet als vertrekpunt. Designed for good is hun baseline. Vanaf het begin wil dit Franse lifestyle merk ecologische keuzes makkelijker maken bij echte mensen thuis, ruimte en water besparen, alternatieve oplossingen bieden voor plastic en wegwerpspullen. EKOBO producten zijn altijd veilig voor kleintjes, duurzaam en verkrijgbaar in de trendkleuren van het moment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
013.500.045
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!