Set van 4 Liva siliconen lepels - Hunter green mix

Vier lepels uit voedselveilige silicone met dino, kat, konijn en beer

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2049

Aan tafel met Liewood (95)

Deze silicone lepeltjes zijn helemaal gemaakt op maat van kindjes, ze hebben een handig formaat, zijn makkelijk vast te nemen en afgewerkt met 4 Liewood diertjes.

De Liva lepels komen in 4 trendy kleuren. Ze zijn 100% voedselveilig en zacht voor het mondje van je baby. De kleine reliëf markeringen in de lepel tonen hoever de lepel in het mondje kan, ideaal om je baby eten te geven of zelf te laten eten.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13044-9317-ONE SIZE-CU

CollectieLiva
TypeLepels
PrintsHunter green
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Set van 4 siliconen Liva lepels Hunter Green Mix van Liewood: met een dino, kat, konijn en beer. Ideaal om mee te eten, te spelen en zelfs als bijtring te gebruiken.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij en voedselveilig
Afmetingen: 2,5 x 4,5 x 14 cm
Wasadvies: Mag in de vaatwasser tot 65°C • Niet geschikt voor de oven, microgolfoven of vriezer • Geschikt voor voeding tot 70°C • Niet geschikt voor schotelwarmer • voor eerste gebruik even wassen met milde zeep of in de afwasmachine • Voedselveilig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories