Andie siliconen eetset - Green multi mix

Siliconen kinderservies set met bord, kom en bijpassende beker

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6016

Aan tafel met Liewood (90)

Dit trio is ideaal voor ontbijt, lunch en diner - thuis of onderweg. De eetset in groene tinten is gemaakt uit duurzaam en stevig siliconen dat veilig is om uit te eten/drinken én niet kan breken als er eens een bordje op de grond beland. Blijft ook mooi voor grotere kinderen.

De mooie vormen en kleuren maken elk eetmoment extra leuk!

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14827-7346-ONE SIZE-CU

SamenstellingenSiliconen
CollectieAndie
TypeEetsets
PrintsMulti mix
KleurGroen
Korting- 40 %

Siliconen eetset Andie Green Multi Mix van LIEWOOD is gemaakt van zachte siliconen, met organische vormen en helemaal vrij van schadelijke stoffen. Lichtgewicht en vaatwasbestendig. Enkel om keer na keer uit te smullen!

De eetset bestaat uit: Kylie Beker, Brandon Bord en Damina Kom

Materiaal: 100% silicone, een duurzaam, zacht en onbreekbaar materiaal
Afmetingen beker: D: 7,5 cm H: 7 cm L: 11 cm (inhoud: 220 ml) - bord: 20 cm diameter x 2 cm hoog - bowl: 15 cm diamter x 4,5 cm hoog (inhoud: 620 ml)
Onderhoud: mag in de afwasmachine op max 60°C - geschikt voor de microgolf en diepvries tot -40°C - ook voor warme vloeistoffen - niet gebruiken op de verwarmingsplaat - vóór gebruik afwassen in vaatwasser of heet zeepsop - 100% veilig voor contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van mooie babymusthabes, stylish speelgoed tot hip kinderservies - stuk voor stuk functioneel en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. De collecties zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories