Set van 3 dunne koelelementjes - Dino

Herbruikbare ijspacks voor kinderen in de vorm van een dinosuarus

Staat: Nieuw product

Citron

HEB855

Dinomania bij de Kleine Zebra (73)

Wat is er cooler dan cool en kan zorgen voor een verse lunch?

Deze groene set ice packs in de vorm van dino's zijn functioneel, fun en helemaal veilig, ideaal om mee in je lunchtas of brooddoos te steken. En om ervoor te zorgen dat je maaltijden langer lekker en vers blijven.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ICE_PACKS_SET_OF_3_DINO

TypeKoelelementen
KleurGroen
Tassen printsWhite Dino

Set van 3 dunne koelelementjes Dino van CITRON zijn gemaakt uit 100% veilige en breukvaste materialen. Herbruikbaar voor een duurzamer gebruik. Klinkt dat cool? Dat komt omdat het zo is!

Prima match met onze collectie lunchtassen, check it out >

Afmetingen: 6,6 x 10,9 cm
Materiaal: gemaakt van niet-giftige gel aan de binnenkant en breukvast materiaal aan de buitenkant • BPA vrij, herbruikbaar, niet giftig
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
Gebruiksadvies: enkel handwas • niet geschikt voor de vaatwasser of mictogolfoven

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories