Thermosbeker 370 ml - Purple

Isothermische koffiebeker voor warme of koude dranken mee te nemen

Staat: Nieuw product

Citron

HEB827

Drink je je koffie of thee liever in alle rust onderweg na drukke ochtenden dan zal je meteen fan zijn van deze elegante koffiemok. De parenthack om dag in dag uit te gebruiken in een druk huis, op kantoor en overal daartussenin.

Ontworpen om onder de meeste koffiezetapparaten en in de meeste bekerhouders te passen. Jouw perfecte nieuwe metgezel on the road!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2022_CoffeMug_370_Purple

SamenstellingenRVS
TypeThermosbekers
KleurPaars
Vouchereco

Thermosbeker 370 ml Purple van CITRON is isothermisch met een dubbele wand om dranken op temperatuur te houden. Voorzien van een grote opening waar ook ijsblokjes in passen.

LEUKSTE FEATURES

+ houdt je drankjes warm voor 6 uur en koud voor 12 uur
+ voorzien van een lekvrije afdichting en afsluitbaar deksel om morsen te voorkomen
+ blijft droog en koel aan de buitenkant, ongeacht hoe warm of koud de inhoud is
+ Gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal voor langdurig gebruik.
+ vrij van nare stoffen (vrij van BPA, ftalaten en lood)
+ geschikt voor volwassenen
+ ook verkrijgbaar in een groter formaat van 420 ml

Afmetingen: 6,4 x 15,5 cm
Materiaal: voedselveilig roestvrijstaal
Gebruiksadvies: Vaatwasmachinebestendig zonder deksel, op het bovenste rek • Niet geschikt voor vriezer • Niet geschikt voor magnetron

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.