Flip & Sip drinkfles 'Ocean'

Staat: Nieuw product

SugarBooger

KZ23354

De Flip & Sip drinkfles is gemaakt van hoge kwaliteit Tritan. Tritan is een hoogwaardige ecovriendelijke grondstof dat voedsel veilig bewaart,...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A1051

Vouchereco

De Flip & Sip drinkfles is gemaakt van hoge kwaliteit Tritan. Tritan is een hoogwaardige ecovriendelijke grondstof dat voedsel veilig bewaart, zonder geurtjes en vlekken! De fles wordt bezaaid met knotsgekke zeedieren, maar is ook doorzichtig. Zo kan een nieuwsgierig aagje kijken wat de inhoud van zijn drinkfles is! De Flip & Sip drinkfles heeft een siliconen drinktuit en een extra rietje. Met de bijgeleverde karabijnhaak kan je de fles bevestigen waar je maar wil!

Ftalaat- en BPA-vrij, voedselveilig.
Inhoud: 350 ml
Materiaal: tritan, polypropyleen, silicone.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
616.560.12
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."